PLC Programmør søges til spændende automatiseringsprojekter hos PanPac Engineering

Profilbillede
dato

PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor yderligere 1 PLC programmør til at supplere de 6 dygtige PLC programmører, der i forvejen arbejder med spændende projekter indenfor automatiske pakkeanlæg til virksomheder i hele verden. Som PLC programmør i PanPac Engineering får du dine egne projekter, som du kører fra ordren kommer i hus til idriftsætning hos kunden. 

Jobbet i lidt flere detaljer:

Du bliver en del af vores automationsteam, der varetager alle el-tekniske opgaver på vores anlæg, som projektering, fremstilling af el-diagram, udvikling af PLC- og HMI-programmer, robotprogrammering, fremstilling af betjeningsvejledning, indkøring af anlæg hos PanPac Engineering og idriftsætning af anlægget hos kunden.

Du vil sammen med dit projektteam, som vil bestå af projektledere, mekaniske konstruktører og montører, samarbejde om anlægsløsninger og valg af komponenter til den enkelte opgave. Alt projektarbejde foregår som et team, hvor du vil være ansvarlig for den el-tekniske del.

Primære arbejdsopgaver:
  • Projektering af maskinanlæg
  • Fremstilling af el-diagram
  • PLC-/HMI-udvikling og programmering
  • Fremstilling af el-teknisk dokumentation i henhold til maskindirektivet
  • Ansvarlig for indkøring af maskin- og robotanlæg hos PanPac Engineering (FAT)
  • Ansvarlig for indkøring og aflevering af anlægget hos kunden (SAT)
  • Meget tæt samarbejde internt med kollegaer i de forskellige områder af PanPac. Vi lægger meget stor vægt på teamet og samarbejdet. Sammen hjælper vi hinanden. 
Hvordan er det at arbejde hos PanPac Engineering?

Nogle af dine kommende kollegaer fortæller her lidt om hverdagen hos PanPac

 

Vores ønsker til dig:

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi regner med, at du har en faglig uddannelse, der måske er suppleret med en uddannelse som automationsteknolog, maskinmester, installatør eller lignende. Vigtigst er dog, at du har minimum 3 års erfaring indenfor PLC programmering, hvor vi primært arbejder i Siemens TIA-Portalen. Vi tænker, at din baggrund gør, at du har kendskab til maskindirektivet og forstår, at god el-teknisk dokumentation er afgørende for succesfuld implementering af løsningerne hos kunden. Du har måske også erfaring med tegneprogrammet PC Schematic. Vi har et stærkt hold, der lærer dig robotprogrammering, så du kan håndtere dine egne projekter fra start til slut. 

Som person har du gode skriftlige og mundtlige færdigheder på dansk og engelsk, da vores kunder opererer i hele verden. Du kan arbejde struktureret og selvstændigt og lægger samtidigt stor vægt på at indgå i teams, hvor vi vidensdeler og sparrer med hinanden. I det hele taget er det afgørende, at du har lyst til at være sammen med dine kollegaer, at du byder ind og tager ansvar og forstår, at ordentlighed i alt, hvad vi foretager os, er nøglen til succes for dig og for os som virksomhed. Du bor i fornuftig køreafstand fra Pandrup. 

Du vil skulle indgå i vores 24 timers online support til vores kunder. Vagtordningen deles mellem automationsafdelingens programmører og afvikles over 1 uge. Du har således telefonvagten hver 8. uge, og det honoreres på et meget attraktivt niveau. Da du også er med ude hos kunderne, når vores anlæg skal idriftsættes må du forvente en rejseaktivitet på omkring 60 dage om året. 

Vi tilbyder:

Et spændende og afvekslende job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i en virksomhed, hvor en uformel omgangstone og gensidig respekt er en naturlig del af hverdagen. Lønpakken er attraktiv og baseret på 37 timers arbejdsuge og indeholder pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning. Overarbejde udbetales eller afspadseres efter eget ønske. Endvidere er der fuld løn under barsel og andre goder. 

Om PanPac

PanPac Engineering A/S i Pandrup er totalleverandør af fuldautomatiske palleteringsløsninger til det danske og europæiske marked samt fuldautomatiske BigBag løsninger med robot, der leveres i hele verden. Vi beskæftiger ca. 60 medarbejdere og har konsolideret os på markedet, så vi i dag er en solid virksomhed i vækst. PanPac projekterer og konstruerer selv alle robotanlæg, som opsættes og testes på eget testcenter inden levering for at sikre en hurtig montering på stedet. Kunderne er primært mineralindustrien, fødevareindustrien og industrier der håndterer bigbags og småsække.

Læs mere om PanPac her: www.panpac.dk.

Ansøgninger behandles løbende og ansøgninger modtages kun via link i denne annonce. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi ansætter, når vi har den rette. Alle spørgsmål vedr. stillingen sker til Flemming Lund på tlf. eller mail, idet Lund HR håndterer hele rekrutteringsprocessen.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Jammerbugt Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Pan Pac Engineering A/S, Industrivej 18, 9490 Pandrup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055195

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet