Oplev musikalske talenter fra Vendsyssel Teater i Jammerbugt for en uforglemmelig aften

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Oplev en musikalsk hyggeaften i Jammerbugt med talenter fra Vendsyssel Teater

Langeslund Kulturcenter i Arentsminde bliver scenen for en enestående forestilling tirsdag den 14. maj 2024 kl. 19, mens Tinghuset i Fjerritslev byder velkommen onsdag den 15. maj 2024 kl. 19. Her får publikum muligheden for at opleve en særlig musikalsk hyggestund.

Forestillingen samler et imponerende hold af talentfulde skuespillere og musikere, herunder Jørgen Bing, Hanne Laursen, Lisbeth Gajhede, Robin Haslund Buch, og pianisten Andreas Svaneborg. Deltagerne vil formidle værker af Osvald Helmuth, Carl-Erik Sørensen, Poul Henningsen og Jacques Brel, hvilket lover en aften fyldt med musikalitet og talent.

For de interesserede kan billetter til Langeslund Kulturcenter erhverves online via [https://langeslundkultur.nemtilmeld.dk/1/](https://langeslundkultur.nemtilmeld.dk/1/). For dem der ønsker at opleve forestillingen i Tinghuset i Fjerritslev, kan billetter købes hos Renés Vin og Grønttorv på Østergade 2B i Fjerritslev.

Denne unikke aften er resultatet af et samarbejde mellem Vendsyssel Teater og Jammerbugt Kommune og nyder godt af støtte fra Region Nordjylland. Med dette arrangement vises det tydeligt, hvordan kultur og samarbejde på tværs af kommuner og institutioner kan skabe enestående oplevelser for publikum.

Alle, der værdsætter kvalitetsunderholdning og ønsker at tilbringe en aften i selskab med talentfulde kunstnere, vil finde disse forestillinger både rørende og underholdende. Jammerbugt Kommune ser frem til at byde velkommen til en hyggeaften der huskes.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/vendsyssel-teater-besoger-jammerbugt-kommune/

Kilde: Jammerbugt Kommune