Jammerbugt Kommune søger engagerede plejefamilier til børn i nød

Foto: Jammerbugt kommune.
dato

Måske er det dig, vi søger? Jammerbugt Kommune søger plejefamilier med åbne hjerter og hjem

Er du en person med et ekstra værelse og en stor portion omsorg at give? Jammerbugt Kommune søger nu plejefamilier med ledige fuldtidspladser. Målgruppen er børn i børnehavealderen, som har brug for en tryg og stabil familie. Det er en unik mulighed for at gøre en forskel for et barn, der har brug for ekstra støtte.

Kommunen ser også gerne, at interesserede familier overvejer muligheden for at bruge pladserne til udvidet aflastning. Dette kunne være en god mulighed for dem, der ønsker at hjælpe, men ikke føler sig klar til et fuldtidsansvar. Derudover er der også relevante muligheder for godkendte aflastningsfamilier, der ønsker at blive godkendt til en fuldtidsplads.

Der er et særligt behov for familier inden for både den almindelige og forstærkede typologi af pleje- og aflastningsfamilier. Dette indebærer forskellige grader af støtte og omsorg afhængig af barnets specifikke behov. Det giver potentielle plejefamilier en mulighed for at vurdere, hvilken form for pleje der passer bedst til deres egen livssituation og kompetencer.

For dem, der kunne være interesserede i at vide mere eller ønsker at tage de første skridt mod at blive en plejefamilie, er familieplejekonsulenterne Lisa Zimmer (41 91 29 65) og Jeanette Pedersen (41 91 29 73) tilgængelige for opkald. De kan yde bistand og vejledning gennem hele godkendelsesprocessen.

Der er også yderligere information tilgængelig for dem, der ønsker at dykke dybere ned i, hvad det indebærer at være plejefamilie i Jammerbugt Kommune. Oplysningerne kan give indsigt i de forventninger og den støtte, man som plejefamilie kan forvente at modtage fra kommunens side.

At blive plejefamilie er en givende, men også krævende opgave. Jammerbugt Kommune håber at finde engagerede og omsorgsfulde familier, der er klar til at åbne deres hjem og hjerter for børn, der har mest brug for det.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/soges-godkendte-pleje-aflastningsfamilier/

Kilde: Jammerbugt Kommune