Jammerbugt Kommune opnår millionbesparelse og mere rengøringstid gennem ny kontraktion

Foto: Jammerbugt kommune.
dato

Jammerbugt Kommunes beslutning om rengøringsopgaven fører til millionbesparelse og øget rengøringstid

Jammerbugt Kommunes kommunalbestyrelse besluttede i juni 2023 at sende rengøringsopgaven i udbud i forbindelse med udløbet af kontrakten med Kongsvang Cleaning & Facility A/S. Formålet var at afklare, om opgaven skulle hjemtages eller udliciteres igen.

De indkomne tilbud viste en årlig millionbesparelse sammenlignet med hjemtagning af rengøringsområdet, og der var flertal for en fortsat udlicitering. Valget faldt på KN Rengøring fra Pandrup i henhold til de udstukne kriterier.

KN Rengøring glæder sig over opgaven og ser frem til at opretholde en høj rengøringsstandard. Henrik Nielsen, indehaver af KN Rengøring, fremhæver vigtigheden af rengøring for trivslen, og hans mål er, at virksomheden forbliver usynlig i kulissen.

Borgmester Mogens Christen Gade mener, at den fortsatte udlicitering og valget af KN Rengøring er den rigtige retning. Han fremhæver millionbesparelsen og det større antal rengøringstimer som fordele. Han ser frem til, at KN Rengøring vil løse opgaven til glæde for ansatte og borgere.

Beslutningen fremgår af punkt 62 i referatet fra kommunalbestyrelsesmødet den 20. marts 2024.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/ny-kontrakt-om-rengoringen-i-jammerbugt-kommune/

Kilde: Jammerbugt Kommune