Arbejdskraftmesse i Jammerbugt kickstarter lokal jobvækst og netværksdannelse

Foto: Jammerbugt Kommune.
dato

Arbejdskraftmesse 2024 i Jammerbugt Kommune stimulerede lokal jobskabelse og opbygning af netværk

Arbejdskraftmessen 2024, som fandt sted den 14. marts i DGI-huset i Aabybro, havde til formål at skabe forbindelser mellem lokale virksomheder og job- og elevpladssøgende. Ved denne lejlighed bød Mariane Andersen og Mogens Christen Gade deltagerne velkommen til en dag fyldt med muligheder for at styrke lokalsamfundets arbejdsmarked.

På dagen var 25 arbejdsgivere fra diverse brancher mødt op, klar til at præsentere 343 ledige jobåbninger og elevpladser. Dette var en gylden mulighed for både virksomheder og jobsøgende til at mødes fysisk og diskutere potentielle jobmuligheder.

Evapco, en virksomhed hjemmehørende i Aabybro og specialiseret i produktionen af varmevekslere, var blandt de deltagende virksomheder. Produktionsleder Mick Stockfleth repræsenterede firmaet og understregede, hvordan messen tilbød en enestående chance for at møde kommende medarbejdere ansigt til ansigt. Evapco var på udkig efter fire nye medarbejdere og fandt messen yderst givende.

Jobsøgende var en broget forsamling, der spændte fra ledige og nyuddannede til studerende. En gruppe elever fra FGU Nordvest i Aabybro deltog også, med et ønske om at finde ud af mere om mulighederne for et fritidsjob. Cecilie Vestermark Thomsen og Cilja Spangsdorf, to af eleverne, planlagde at udsende ansøgninger til T Hansen efter at have deltaget i messen.

Arbejdskraftmessen, som blev arrangeret af Jobcenter Jammerbugt og Vækst Jammerbugt, blev rost for sin succes. Det var den fjerde gang, messen blev afholdt, og den tiltrak omkring 400 besøgende, hvilket vidner om et stærkt og voksende engagement i det lokale arbejdsmarked i Jammerbugt Kommune.

https://www.jammerbugt.dk/nyheder/masser-af-jobabninger-pa-arbejdskraftmesse-2024/

Kilde: Jammerbugt Kommune